Obitelj nestalog 16-godišnjaka moli za pomoć: Ako bilo što znate o našem Luki, molimo vas javite!



POLICIJA je i jutros poslala apel građanima da se jave ako imaju bilo kakvih saznanja o nestanku 16-godišnjeg Luke Rimca iz Slakovaca koji je posljednji put viđen u nedjelju oko 2 sata ujutro u vinkovačkom disko klubu. Dodaju kako su poduzeli sve u cilju pronalaska mladića te nastavljaju istragu, ali čini se da nemaju nikakvih tragova.

Lukina sestra Irena također je zamolila sve koji mogu da im pomognu u potrazi te lijepljenju plakata. "Bili bismo jako zahvalni svima", rekla nam je te dodala kako moli sve koji išta znaju da se jave i da se ne boje reći ako nešto znaju. "Molimo, probajte se sjetiti jeste li nešto čuli ili vidjeli. Pitajte druge znaju li nešto. Nemojte se bojati, samo nam recite što znate. Bitno je da saznamo bilo što, što bi pomoglo u potrazi!", apelira Lukina sestra.

Također moli građane da ne odmažu s dezinformacijama jer im to otežava potragu.

"Dobivamo razne informacije, pokušavamo saznati što se dogodilo i gdje je Luka. Jako nam je važno da informacije budu korisne, molim sve još jednom da nam jave ako imaju kakva saznanja", govori nam na rubu suza Lukina sestra.

Luka Rimac visine je oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, smeđe gušće, kraće kose, kestenjastih očiju, u trenutku posljednjeg viđenja bio je odjeven u plave starke, plavo-sive traper hlače, sivu majicu s kapuljačom, a kod sebe je imao osobnu iskaznicu.

Svi koji nešto znaju mogu se javiti u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili na brojeve telefona obitelji - 032/544-334, kućni telefon;  098/1863049 sestra Irena, 098/478654 brat Marko, 098/604236 brat Ivan.

Pročitajte više