Objavljeni detalji teške prometne nesreće kod Garešnice

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

POLICIJSKA uprava Bjelovarsko-bilogorska objavila  je detalje prometne nesreće kod Garešnice u kojoj su poginule dvije osobe.

Podsjetimo, do nesreće je došlo kada je, iz za sada neutvrđenih razloga, vozilo saniteta prešlo na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je došlo do udara u teretno vozilo.

Do nesreće je došlo danas oko 13 sati.

Policija objavila detalje

Policija javlja kako je 52-godišnjak upravljao sanitetskim vozilom kroz Rogožu u smjeru Garešnice te kako je iz za sada neutvrđenih razloga vozilo saniteta prešlo na prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera.

Došlo je do udara u kamion kojim je upravljao 59-godišnjak. 

Na mjestu događaja smrtno su stradali dva putnika u sanitetskom vozilu dok su vozač te još dva putnika zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar.   

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru. Po njenom nalogu tijelo smrtno stradalih prevezeni su na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar radi obdukcija, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće, javlja policija.

Pročitajte više