Obnavlja se Hotel Labineca kod Makarske. Ulaže se 20 milijuna eura

Screenshot: X

Hotel Labineca u Gradcu nedaleko Makarske s 248 soba bit će obnovljen do vrhunca sljedeće turističke sezone, najavili su danas iz Dalmatia Grupe, hrvatske podružnice Indotek Grupe, europskog konglomerata za ulaganja u nekretnine i upravljanje imovinom. Obnova hotela vrijedna je 20 milijuna eura. 

Hotelski kompleks se sastoji od četiri zgrade. Novi turistički sadržaji uključuju wellness centar i konferencijske dvorane. S panoramskim vanjskim terasama, redizajnirani restoran nudit će à la carte i buffet usluge. Područje vanjskog bazena bit će potpuno renovirano.

"Otvorit će se radna mjesta"

Hotel će sadržavati obiteljske sobe. Zamijenit će se svi unutarnji instalacijski sustavi, ugraditi solarne ploče za pripremu tople vode te u potpunosti obnoviti interijer. Voditelj međunarodnih akvizicija u Indotek Grupi Tim Wilkison je kazao da će hotel revitalizirati i repozicionirati Gradac kao ključnu turističku destinaciju.

Otvorit će se radna mjesta, uvesti novi izvori prihoda i osnažiti lokalna ponuda, rekao je. "Koristi će imati općina, lokalna poduzeća i mjesto, kao i obitelji koje traže cjenovno pristupačan i visokokvalitetan smještaj na jednoj od najnetaknutijih lokacija na hrvatskoj obali", kaže Wilkison.

Načelnik Matko Burić kaže da obnova Hotela Labineca predstavlja bitan napredak za Gradac, uz koristi za lokalnu zajednicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.