Obrat u aferi zadarskog HDZ-ovca: Djevojka priznala da je izmislila da ju je Željko Šoša zatočio

Screenshot: YouTube/ Zadar Danas, RTL

MAJA Kačanić, tridesetdvogodišnja bivša djevojka šefa zadarske Javne vatrogasne postrojbe, tajnika gradskog ogranka HDZ-a i županijskog vijećnika Željka Šoše rekla je da je priču o tome kako ju je Šoša zatočio i maltretirao izmislila, piše Zadarski.hr.

"Priznajem, sve što sam rekla u Državnom odvjetništvu o tome kako me Željko Šoša zatočio i maltretirao, izmislila sam i nije istina", rekla je Maja Kačanić. Dodala je i da je svoj lažni iskaz protiv Šoše povukla samo dan nakon što ga je dala Državnom odvjetništu koje je, na temelju njenog svjedočenja, Šošu sumnjičilo za ozbiljno kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode.

"Ispričala sam mu se i rekla da mi je zbog svega žao. Prijavila sam ga u revoltu, ništa od onoga što sam iznijela  nije bilo točno, pa ni materijalni dokazi. Na mene nitko nije vršio nikakav pritisak, a on je moju ispriku prihvatio ", ispričala je Kačanić.

Podsjetimo, spomenuti slučaj punio je novinske stupce u listopadu kad je Šoša priveden na policiju pod sumnjom u protupravno oduzimanje slobode.

Šoša je nekoliko dana nakon što je skandal buknuo podnio neopozivu ostavku na dužnost tajnika Gradskog odbora HDZ-a rekavši kako će dokazati svoju nevinost.

Pročitajte više