Očaj u obitelji policajca kojeg je ubio mudžahedin, imao je troje djece

U KUĆI ubijenog policajca Mahira Begića u Lokvama kod Hadžića vlada neizmjerna tuga.

Majka Hasena otkako je čula za ubojstvo sina, ne prestaje plakati i više od 20 puta se onesvijestila, piše Dnevni Avaz.

U kući je intervenirala i hitna pomoć. Otac Adil Begić također je u šoku. Uz njih su drugi sin, koji je također policajac, te brojna rodbina i susjedi.

Iza Mahira Begića ostalo je troje djece.

"Žena mog drugog sina došla je u kuću i rekla meni i mužu da sjednemo. Nisam ni slutila da je nešto bilo Mahiru. Pomislila sam da se nešto desilo mom drugom sinu koji je imao dva infarkta i ima četiri stenta. Sjeli smo Adil i ja, pitam: 'Što je Jasminu bilo?' Kaže ona: 'Nije, majka, Jasminu ništa, Mahir je ubijen'", prisjetila se majka Hasena.

Potom se prisjetila i kako je prekjučer ujutro ispratila sina Mahira na posao.

"To jutro sam ga ispratila i posljednji put vidjela", priča.

"Kažu da je još bio živ kad ga je našao kolega"

"Što mislite, kako može biti majka kad ostane bez svog djeteta. Neka svatko pođe od sebe, kad se nada da mu dijete dođe, a njega nema. Do pola sedam mu je bila smjena, tad ga je kolega trebao zamijeniti. Kažu mi da ga je taj policajac našao u to vrijeme kad je došao na smjenu, da je još bio živ kad mu je prišao", priča majka.

"Nakon svega kažem: Dao Bog da ključ bio na mom djetetu, da više nikad nitko ne pogine, posebno ne tako da bude ubijen", kaže majka.

Otac Adil je nakon duge šutnje samo kratko rekao kako su oko 22 sata navečer saznali da im je sin ubijen.

"Oka nitko nije sklopio u našoj kući. Drugi moj sin radi u policiji, znam da je, kad je čuo što je bilo, krenuo do mjesta tragedije. Nije autom mogao izaći. Ne znam kako je izdržao kad je brata mrtvog vidio", priča otac.

Pročitajte više