OČAJNIČKA OBRANA DALIĆKE Jesu li na HRT-u idioti ili namjerno lažu?

Screenshot: HRT

"MINISTRICA Martina Dalić: Dokumentacija je lažna; Neću podnijeti ostavku", naslov je koji je upravo najistaknutija vijest na HRT-u.

HRT naime piše o lažnim SMS porukama koje su se sinoć pojavile u nekim medijima. Riječ je o, kako je odmah potvrđeno istim medijima koji su ih i objavili, lažnoj korespondenciji između Plenkovića i Martine Dalić. Dakle, navedeni SMS-ovi su u isto vrijeme u istim tekstovima i demantirani pa je nejasno zašto su uopće objavljeni, osim ako cilj tih lažnih SMS-ova nije bio da zamute vodu.

Naime, Ti SMS-ovi nemaju apsolutno nikakve veze s mailovima koje je objavio Index, a koji su 100 posto autentični, što cijelo vrijeme Dalićka i Plenković i potvrđuju.

A HRT je demantiranje nečega što je od početka bilo lažno stavio u naslov i još povezao s izjavom o ostavci koja se traži zbog autentičnih mailova.

"Dokumentacija je lažna", piše tako HRT u naslovu i ne navodi o kojoj se dokumentaciji radi. HRT tim naslovom, jasno, misli na lažne SMS-ove koje nitko i ne shvaća ozbiljno.

 



 

Pročitajte više