Od 15. siječnja građani mogu osobne iskaznice preuzeti na Zagrebačkom velesajmu

NOVE osobne iskaznice građani mogu od 15. siječnja preuzeti na Zagrebačkome velesajmu od ponedjeljka do petka u vremenu od 8,00 do 19,00 sati, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Građani čiji su zahtjevi za novom osobnom iskaznicom zaprimljeni od 2. siječnja pa nadalje u Petrinjskoj br. 30 moći će ih tako preuzeti radnim danom od ponedjeljka do petka na Zagrebačkome velesajmu - istočnoj strani restorana ´Globus´, Avenija Dubrovnik br. 15.

Prije dolaska na navedenu adresu građane se moli da provjere je li njihova osobna iskaznica izrađena (provjera prema datumu predaje zahtjeva). Obavijesti o izrađenim osobnim iskaznicama prema datumu zaprimanja nalazit će se pak na četiri mjesta - ulaznim vratima u Petrinjskoj 30, web stranicama PUZ-a (), na govornome automatu (telefon 4563-601), a informacije se mogu dobiti i na telefonima: 4563-670, 4563-671 i 4563-673.

Novu osobnu iskaznicu građani su dužni osobno preuzeti, a sa sobom trebaju obvezno ponijeti staru osobnu iskaznicu te potvrdu o predanom zahtjevu.

Načelnik PUZ-a Krunoslav Borovec u današnjem priopćenju napominje da će se zahtjevi za izdavanje novih osobnih iskaznica i dalje zaprimati u Petrinjskoj 30, a preuzimati na Zagrebačkome velesajmu.

Građani koji stanuju na području policijskih postaja Sesvete, Dugo Selo, Vrbovec, Sv. Ivan Zelina, Velika Gorica, Zaprešić, Jastrebarsko, Samobor i Ivanić Grad i dalje će podnositi zahtjeve i preuzimati izrađene osobne iskaznice u policijskim postajama prema mjestu stanovanja.

Pročitajte više