Odvjetnici se ne mogu dogovoriti je li Ante Todorić krenuo ili će tek krenuti za Zagreb

Foto: Hina/123rf

ODVJETNICI Ante Todorića ne mogu se dogovoriti je li im klijent krenuo iz Londona za Hrvatsku ili tek treba krenuti.

Jedan od odvjetnika, Fran Olujić, rekao je novinarima ispred Županijskog suda da je Ante Todorić krenuo iz Londona te da će stići sutra u Hrvatsku. Kaže kako je u stalnom kontaktu sa svojim klijentom.

"On je na putu prema Hrvatskoj, vrlo vjerojatno će doći sutra ili prekosutra. Ne znači da je negdje odakle se putuje dva dana. Trebalo mu je neko vrijeme da se spremi za put", rekao je Olujić.

Drugi odvjetnik se ne slaže


Međutim, čini se kako se njegov kolega ne slaže s njim.

"Detalje ne znam. Ante Todorić je u Londonu, prijavio je boravak tamo. Ne znam je li se vraća privatnim ili komercijalnim letom, ne znam kako će doći. Jučer smo dali i broj telefona na koji je kontaktiran. Krenuo je ili će krenuti ubrzo za Zagreb", rekao je drugi odvjetnik Ante Todorića, Rajko Čogurić.

Zašto mu treba toliko dugo da doputuje?

Čogurić je još ranije jutros spominjao kako mu se klijent "polako sprema" i da je pitanje samo hoće li doći sutra ili prekosutra. Ustvrdio je kako bi trebao stići do kraja tjedna u Hrvatsku.

Bez obzira na nepodudarnosti u izjavama njegovih odvjetnika, nije jasno zbog čega Anti Todoriću treba cijeli dan, ili nekoliko dana da stigne iz Londona u Hrvatsku, obzirom na to da let od glavnog grada Velike Britanije do glavnog grada Hrvatske traje nešto više od sat i pol vremena.

Pročitajte više