Odvjetnička vježbenica i brat prijavljeni zbog pljačke kod Trogira

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ZBOG razbojništva i pokušaja razbojništva splitska je policija prijavila 32-godišnji odvjetničku vježbenicu iz Splita i njezinog 24-godišnjeg brata, javlja Dalmatinski portal.

Trogirska policija sumnja da su u subotu počinili razbojništvo na štetu 71-godišnjaka kojem su ukrali torbicu s dvadesetak tisuća kuna. 

"Osumnjičena 32-godišnjakinja se sastala s oštećenim u petak u ugostiteljskom objektu na području Splita, a prilikom napuštanja istog, na ulici je 24-godišnjak napao 71-godišnjaka i pokušao mu otuđiti torbu s novcem i osobnim predmetima. Dan poslije su na području Marine uspjeli počiniti razbojništvo na štetu 71-godišnjaka tako što se 32-godišnjakinja po prethodnom dogovoru sastala s oštećenim u Marini, nakon čega im je prišao 24-godišnjak s još dvije za sada nepoznate muške osobe, napali su oštećenog, zadali mu više udaraca po tijelu i otuđili torbu s novcem", opisali su iz policije te dodali da će protiv osumnjičenika podnijeti kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. 

Osumnjičena odvjetnička vježbenica tvrdi da nema nikakve veze s kaznenim djelom za koje je sumnjiči policija. Kaže da je 71-godišnjak sve izmislio i da mu je policija povjerovala. Najavljuje tužbu. 

Pročitajte više