Odvjetnik uhićenog navijača: Bio je tamo, nasilno je izvučen iz vozila i uhićen

Screenshot: N1

ODVJETNIK Tihomir Mišić brani jednog od uhićenih navijača za koje policija tvrdi da su sudjelovali u neredima na autocesti A1 u subotu navečer. On kaže da njegov branjenik poriče bilo kakvo sudjelovanje u događajima na odmorištu Desinec.

"Iznio je obranu, opisao je detalja inkriminiranog događaja. Apsolutno negirao djelo, kaže da je nasilno izveden iz vozila i uhićen", kaže Mišić. "Bio je tamo, kao i 1500 drugih pripadnika Torcide. Nakon nereda bio je u vozilu s još dvojicom uhićenika. Nasilno je izvučen iz vozila, negira bilo kakvo sudjelovanje u neredima", kaže odvjetnik, prenosi N1.

Na pitanje je li njegov branjenik kolateralna žrtva, Mišić kaže: "Apsolutno." "Prema navodima DORH-a ročište za određivanje istražnog zatvora će biti poslijepodne. Očekujem da prijedlog za moju stranku neće ni ići", zaključio je.

Podsjetimo, u subotu navečer nakon utakmice Dinama i Hajduka došlo je do masovnog sukoba između navijača splitskog kluba i policije kod odmorišta Desinec na autocesti A1. U sukobima je sudjelovalo više stotina osoba. Četiri osobe su ranjene iz vatrenog oružja koje su policajci upotrijebili. Ozlijeđeno je 20-ak policajaca i 14 navijača.

Pročitajte više

 

Pročitajte više