Onaj tip što je jučer vozio u kontra smjeru na A1 je Turčin bez vozačke dozvole

Screenshot: Facebook

JUČER je netko kilometrima vozio zaustavnom trakom u suprotnom smjeru na autocesti A1. Pred Karlovcem je za njim jurila i policija, da bi ga na koncu na naplatnima zaustavila, potvrdili su danas iz PU karlovačke u priopćenju.

Riječ je o 35-godišnjem Turčinu koji će sada odgovarati zbog obijesne vožnje bez vozačke dozvole. Vozio je osobni automobil francuskih registracija, navode iz policije.

21.10 💥💥Danas popodne na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu, auto u suprotnom smjeru pun gas, čak i pored policije koja ga je presrela i na kraju ulovila✌️POGLEDAJTE 2 minute užasa i strave 💀

Objavljuje Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija u Srijeda, 29. ožujka 2023.

Turčin je uhićen, krim istraživanje i dalje traje

Potom detaljno pojašnjavaju što se jučer dogodilo na A1. 

"Muškarac je osumnjičen da se dolaskom neposredno prije dijela na kojem je promet zbog provođenja ciljanog nadzora prometa od strane policijskih službenika bio usmjeren u jednu prometnu traku, polukružno okrenuo i nastavio vožnju u zabranjenom smjeru. 

Tijekom kretanja zabranjenim, odnosno suprotnim smjerom, u trenutku znatnog intenziteta prometa, vozač je izazvao neposrednu opasnost za život drugih sudionika u prometu, a prilikom kretanja po traci za zaustavljanje vozila ubrzavao je kretanje i nastavio vožnju u smjeru izlaza s autoceste gdje je zaustavljen od strane policijskih službenika", navode iz PU karlovačke.

Na kraju zaključuju da je Turčin predan pritvorskom nadzorniku te da je uz kaznenu prijavu doveden u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje ne bi li eventualno otkrila druga kaznena djela ili protupravna ponašanja.

Pročitajte više