Opara se konačno oglasio o svom savjetniku koji je pljuvao po ljudima jer bježe iz Hrvatske

Foto: Pixsell/Miranda Čikotić, Facebook

SPLITSKI gradonačelnik Andro Krstulović Opara danas je bio prisutan na potpisivanju ugovora između Split Parkinga i tvrtke Ericsson Nikola Tesla u Profico, vrijednom 2,9 milijuna kuna, za ICT rješenje za pametno parkiranje.

Nakon potpisivanja ugovora, Opara je odgovarao na pitanja novinara, a jedno od neizbježnih bilo je i ono što misli o Krešimiru Budiši, svojem savjetniku za razvoj grada i europske fondove.

Sve je krenulo od oproštajnog pisma namijenjenog hrvatskoj javnosti

Podsjetimo, Mario Vujević je napisao oproštajno pismo namijenjeno hrvatskoj javnosti u kojem je istaknuo sve razloge koji su ga potakli na odluku o odlasku. Na to oproštajno pismo Budiša je reagirao objavom na Fejsu u kojoj je Vujevića nazvao pacijentom i poručio mu: "Široko ti polje".

>> HDZ-ovac Budiša Hrvata koji odlazi iz zemlje nazvao pacijentom: "Široko ti polje"

Na njegovu objavu reagirala je javnost koja je osudila takav stav prema onima koji se odlučuju na iseljenje iz Hrvatske. Budiša je usred noći u novom statusu napao i njih, a onda je status izbrisao.

>> Splitski HDZ-ovac usred noći u novom statusu napao sve koji su ga kritizirali, brzo ga je obrisao

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u svojem je odgovoru novinarima danas rekao kako svatko ima pravo reći ono što želi i da za to snosi odgovornost. Njegova izjava je pri kraju videosnimke.



"Gospodin Budiša dobro radi svoj posao, svatko ima pravo kazati što želi i za to snosi odgovornost, za ono što je rečeno. Čovjek radi svoj posao. Vrlo skoro ćete biti pozvani na potpisivanje višemilijunskog ugovora kojega je priskrbio upravo taj čovjek, za korist svih naših građana", kazao je Opara.

Pročitajte više