Opet napad na vozni park obitelji Komar: Izrešetan automobil sestre građevinskog poduzetnika

DESETAK zrna probušilo je noćas u Splitu crveni Renault Clio, kojega vozi sestra građevinskog poduzetnika Josipa Komara. Vozilo je bilo parkirano pred obiteljskom kućom u Velebitskoj ulici. Pucnjevi su se čuli oko 2 sata ujutro, a Komarevi ni ovog puta nisu bili raspoloženi za priču.

Raznesena im dva BMW-a, propucan Renault, a i dalje taje s kim imaju problema!

Od početka godine dva puta je u zrak letio terenac BMW X5 Josipa Komara. Prva eksplozija nije izazvala veću štetu, no nakon druge - skupi SUV bio je za otpad. Uništena je i BMW "trojka" Josipova oca, a sad su na red došle i druge pokretnine.



Clio je također bio registriran na Josipa Komara, ali vozila ga je njegova sestra. Očito vlasnik Fonem grupe, koja je nedavno najavila izgradnju najvišeg nebodera u Zagrebu, ima problema sa stanovitim novčanim potraživanjima. O čemu je točno riječ, Komarevi ne žele govoriti, a čini se da ni policiji nisu dali kvalitetne informacije o tome tko im želi zlo.

Jutros je u Velebitskoj napravljen očevid. Crveni Renault izrešetan je po lijevoj strani poput - švicarskog sira. S obzirom na raspored zrna, čini se da je u pitanju automatsko oružje! Očevid nije značajnije poremetio svakodnevicu u obližnjim kafićima.    

Pročitajte više