Orešković: Laž je da idem na Brijune, rekli su mi da će krenuti oštri napadi na mene i moju obitelj

Foto: FAH

"SVI znamo da će se ovaj petak Sabor raspustiti. Drugi tjedan nećemo imati sjednicu Vlade, već ćemo imati zadnji tjedan u mjesecu", kazao je na početku današnje sjednice Vlade premijer u odlasku Tihomir Orešković.

Komentirao je i navode u medijima da se sprema na ljetovanje u Vilu Jadranka na Brijunima, na koje bi trebao voditi i cijelu svoju obitelj, ali i kuhare, konobara i spremačice. Orešković je te tvrdnje oštro demantirao.

"Prije dva tjedna sam dobio poruku da ukoliko ću se aktivirati u kampanju, mogu očekivati oštre napade na mene i moju obitelj. Kampanja je počela. Nisam znao da ću biti na Brijunima dva tjedna sve dok nisam pročitao novine. Laž je da sam to naredio.
 
Nadam se da će narod prepoznati da je ovo kampanja. Nadam se da će se više prodati novine i da će zbog toga rasti BDP. Žalosno je da se šire informacije koje su lažne", kazao je Orešković.

Podsjetimo, i iz Vlade je jučer stigao demantij na vijest da će Orešković dva tjedna ljetoviati s obitelji na Brijunima. Iz Vlade su kazali da će javnost o planovima tehničkog premijera biti obaviještena na vrijeme.

Pročitajte više