Osmogodišnju Michelle iz Leipziga oteli pedofili?

NJEMAČKA policija i dalje bezuspješno traga za osmogodišnjom Michelle iz Leipziga, koja je u ponedjeljak, dok se vraćala kući iz škole, nestala. Kako javlja Bild, policija zbog sumnje da su djevojčicu oteli pedofili, ispituje sve lokalne seksualne prijestupnike.

U potrazi za djevojčicom sudjeluje više od 100 policajaca, s psima tragačima i helikopterima. Policijski inspektori pregledavaju snimke s nadzornih kamera u autobusima i tramvajima, u nadi da će negdje ugledati Michelle i saznati što se s njom dogodilo.

Njemačka javnost je u šoku, jer su se prisjetili slučaja malenog dječaka Mitje, također iz Lepiziga, kojeg su otmičari prevezli vlakom nekoliko stanica. Dječaka su potom silovali i ubili.

"Sve dok je ne pronađemo, pretpostavljamo da je živa", rekao je glasnogovornik policije Uwe Voigt, no i sam je priznao kako je nade sve manje. "Provjeravamo sve dojave i sve mogućnosti", dodao je.

Tijekom jučerašnjeg dana i večeri, grad je oblijepljen sa oko 5.000 postera sa slikom i opisom nestale Michelle. Prema opisu kojeg je objavila policija, Michelle je visoka oko 130 centimetara, a u trenutku nestanka bila je odjevena u svijetloplave traperice, žutu majicu i ružičastu jaknu s kapuljačom. Na nogama je imala bijele tenisice, a na leđima je nosila veliku ružičastu torbu.

I.M.
Foto: Bild

Pročitajte više