Ostavila sina na čuvanje baki i djedu i nestala sa svojom trogodišnjom kćeri

PRIJE šest dana, 20. listopada, 31-godišnja Ivana Rupnik došla je u kuću svojih roditelja sa svojim 5-godišnjim sinom i 3-godišnjom kćeri. Sina je ostavila roditeljima na čuvanje, kazavši kako kćer mora odvesti liječniku. Nakon toga nitko je više nije vidio, a Ivanin suprug Matija Rupnik i njeni roditelji Ivan i Milica Kučinić za njom već danima tragaju bez uspjeha.

Ivanina obitelj vjeruje kako je 31-godišnjakinja namjerno nestala sa svojim najmlađim djetetom (ima još dvojicu sinova u dobi od 11 i pet godina) jer je sličnu stvar napravila i u prvom braku 2000. godine. Tada je otišla u Zagreb i zaposlila se kao konobarica. Obitelji se uopće nije javila, ali nakon nekog su je vremena uspjeli pronaći. Ivanini roditelji vjeruju da je njihova kćer pobjegla zbog vrlo teške financijske situacije u kojoj se obitelj našla.

Ivana Rupnik pobjegla je u crvenom automobilu marke Renault Clio starom 17 godina registracije OS 135 BJ. U potragu je uključena i policija koja moli građane da im se jave ako imaju bilo kakve korisne informacije.

Pročitajte više