Osuđivani britanski pedofil silovao dječaka na bivšem mjestu zločina

NA ISTOM mjestu gdje je počinio zločin i prije 16 godina, 45-godišnji osuđivani pedofil Craig Bennett, silovao je 12-godišnjeg dječaka.

Ovaj monstrum 1993. godine, isto tako je silovao 13-godišnjeg dječaka te je zbog tog bio  osuđen pa se nalazi u registru seksualnih prijestupnika i pod redovnom kontrolom policije, prenosi Daily Mail. Nakon puštanja iz zatvora, prebačen je u hostel u kojem se nalaze uvjetno pušteni zatvorenici, no iz njega je pobjegao 2000. godine.

Unatoč tome, on je isti zločin ponovno počinio, našavši žrtvu u 12-godišnjaku, kojega je zamolio da mu pomogne pronaći nestalog psa, kojega naravno nema. Ponudio je dječaku i deset funti da s njim nastavi tražiti psa, no kako je padao mrak dječak je kazao da mora ići kući.

Mirno mu je rekao da će ga ubiti ako bude vikao

Bennett je dječaka tad zgrabio i svezao ga remenom s hlača oko ruku, koje mu je stavio iza leđa te ostatak omotao oko dječakovog vrata, toliko jako, da su se dječaku oči zakrvavile.

"Ne trudi se bježati ili vikati, jer vikati možeš, ali onda možeš biti i mrtav za dvije minute", hladno je ovaj monstrum objasnio prestravljenom dječaku što ga čeka. Nakon počinjenog monstruoznog zločina, Bennett se jednostavno odšetao s mjesta događaja.

Uhićen je i nalazi se u pritvoru, a idući mjesec čega ga presuda. Policija se nada kako će ga sud ovog puta zatvoriti na izrazito dugo vremena. Zanimljivo je kako je Bennett vlastima poznat i kao Craig Preece, a osuđen je za otmicu, otmicu s namjerom silovanja, dvostruko silovanje i prijetnju ubojstvom.

K.S.
Foto: Sky News

Pročitajte više