Otac u Dubravi upucao Komšićevog prijatelja koji se tukao pred sudom

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

POLICIJA u Zagrebu dovršila je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom koji je ove subote u Dubravi pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 25-godišnjeg sina te prijetio 51-godišnjoj supruzi.  

>>Mladić kojeg je u Dubravi upucao otac nije prijatelj Davida Komšića

Podsjetimo, ove subote oko 20 sati u Dubravi 55-godišnjak je nakon verbalnog i fizičkog sukoba pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 25-godišnjaka koji je odveden u KB Dubrava gdje su mu ustanovljene teže ozljede i pružena liječnička pomoć. 55-godišnjak je odveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Policija je naknadno izvijestila da je nakon kriminalističkog istraživanja 55-godišnjak osumnjičen za pokušaj ubojstva. Predan je pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu. Osim za pokušaj ubojstva sina, tereti ga se i za prijetnju prema 51-godišnjoj članici obitelji i bivšoj supruzi. 

Upucan Komšićev prijatelj koji se ispred suda tukao sa stricem ubijene Kristine

Neslužbeno se doznaje kako je propucan 25-godišnji Vice Palić, prijatelj Davida Komšića, osuđenog za brutalno ubojstvo Kristine Krupljan.

Palić je u središte pažnje javnosti dospio kada se zbog Komšića, prije nešto više od godine dana, ispred zgrade Županijskog suda u Zagrebu potukao sa stricem ubijene Kristine nakon što je s još jednim mladićem dobacivao Kristininoj obitelji.

Nekoliko mjeseci kasnije uhićen je u dilanju u blizini dviju škola u Zagrebu. Sumnjičilo ga se da je u zagrebačkoj Dubravi maloljetniku prodao manju količinu marihuane zbog čega je završio i u pritvoru.

Pročitajte više