Oteo prijateljicu pa je silio na prostituciju: "Silovali su me 30 puta dnevno"

Foto: 123rf

MEKSIKANKA koja je u Meksiku oteta i u zarobljeništvu prisiljena raditi kao prostitutka podijelila je svoju strašnu priču. Kako piše Independent, Sandra je oteta u gradiću u središnjem Meksiku te je u dobi od samo 19 godina prisiljena živjeti kao seksualna robinja.

Trenutno Sandra ima 30 godina, a ispričala je kako ju je dnevno silovalo najmanje po 30 muškaraca. Tukli su je, a često nije dobivala ni hranu i vodu.

Oteo je prijatelj

Svoju priču je podijelila s New York Postom, za koji je objasnila kako se sprijateljila s muškarcem koji se zvao Alfredo. Družili su se u gradu u kojemu su živjeli, a jednoga dana je rekao kako je vodi da upozna njegove roditelje. Umjesto toga ju je oteo i odveo u drugi grad.

Ispričala je kako joj je prijetio da će joj pobiti cijelu obitelj ako ga ne bude slušala, a na znake neslaganja bi je pretukao.

"Nikada nisam bila prostitutka. Nisam napravila ništa krivo, ali sam četiri godine, dok sam bila njegov zarobljenik, bila silovana svaki dan", poručila je.

Odveo je u SAD i silio na prostituciju

Nakon što je tri godine bila prisiljena na prostituciju u Meksiku, prebačena je u SAD. Godinu dana nakon što ju je Alfredo doveo u New York, uspjela je pobjeći i telefonirati svojoj sestri. Pobjegla je u meksički konzulat koji ju je smjestio u neprofitnu organizaciju koja pomaže žrtvama obiteljskog nasilja i trgovine ljudima.

Organizacija "Sanctuary for Families" pomogla je Sandri da dobije vizu za ostanak u SAD-u te ona sada pomaže vlastima da pronađu Alfreda koji ju je oteo.

On je novcima koje je zaradio tako što je Sandru tjerao na prostituciju sagradio kuću i kupio automobil svojemu bratu.

"Stvarno ne znam što se dogodilo Alfredu. Mislim da se vratio u Meksiko. Pomažem vlastima da ga pronađu, nadam se da će ga uloviti. Samo želim pravdu za to što mi je napravio, ali i za to što drugi nastavljaju raditi sirotim djevojkama iz Meksika. Ne bojim se više", poručila je Sandra.

Pročitajte više