Otkrivena tajna izmasakriranog leša iz Užica: Suprugu odsjekla glavu, ruke, noge i zapalila ga

IZMASAKRIRANI leš koji je u subotu poslijepodne pronađen u blizini sela Zaglavak u Srbiji, nedaleko od Užica, policija je uspjela identificirati. Riječ je o 42-godišnjem Zoranu Gojšini iz Užica kojeg je 39-godišnja supruga Mara Gojšina ubila, a potom mu je odsjekla glavu, ruke i noge. Dijelove tijela je potom polila benzinom i zapalila.

> U Srbiji pronađen muški leš s odsječenim rukama i nogama

Mara je, kako prenosi Press, istražnom sucu rekla kako se ne kaje zbog stravičnog zločina, a detaljno je opisala i kako je kuhinjskim nožem isjekla suprugovo tijelo na komade. Nakon stravičnog ubojstva je rodbinu obavijestila o tome kako je "Zoran napustio obitelj i više se neće vratiti". "Imala sam težak život, nisam više mogla živjeti sa Zoranom. Ne kajem se što sam ga ubila i isjekla", rekla je Mara sucu.

Do ubojstva je došlo u srijedu, 16. rujna, u večernjim satima, u obiteljskoj kući Gojšininih. Supruga je ubila sa dva uboda nožem u trbuh. Tijelo je potom odvukla u ljetnu kuhinju, koja se nalazi u dvorištu. Iduće večeri je kuhinjskim nožem odsjekla Zoranovu glavu, ruke i noge, a potom ih je uvila u najlon.

U noći između petka i subote tijelo je stavila u prtljažnik automobila, a potom je u automobil unijela i usnule sinove stare dvije i četiri godine. Putem do mjesta gdje se pokušala riješiti suprugovog tijela, kupila je i kantu benzina.

Sudac joj je nakon saslušanja odredio jednomjesečno zadržavanje u pritvoru te je zatražio njeno psihijatrijsko i neuropsihijatrijsko vještačenje. Pritvorena je u Specijalnoj bolnici u Beogradu. Tereti je se za teško ubojstvo.

Pročitajte više