Otkriveno koji je MMA borac nokautirao Lučića iz Krim tima

NA VIDJELO izlaze nove informacije u slučaju navodnog ucjenjivača Leona Lučića, bivšeg policijskog inspektora i glumca u RTL-ovoj seriji Krim tim 2 koji je prije šest dana teško ozlijeđen u sukobu sa svojom žrtvom.

Index je, kako je poslijepodne objavljeno, iz dva pouzdana izvora doznao da je Lučićev kompanjon koji je pobjegao navodno aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko.

>> U iznudi s Leonom Lučićem sudjelovao i aktivni specijalac iz ATJ-a Lučko?

RTL je večeras objavio ime MMA borca koji je nokautirao Lučića. Radi se o Marku Šintiću, koji također leži na zagrebačkoj Traumi. On je, naime, u sukobu i sam stradao.

"Njegovo zdravstveno stanje je bolje. On je operiran, hitno je prebačen u Zagreb, u traumatološku bolnicu, imao je dvostruki prijelom ključne kosti", kazao je Gordan Preglej, odvjetnik Marka Šintića.

Šintić je te večeri bio u ulozi prijatelja osobe koja je prijavila iznudu policiji. S iznudom, poručuje, nema nikakve veze. Na pitanje ima li kao Šintićev odvjetnik saznanja da su uključene bile još neke osobe koje nisu spomenute u medijima, Preglej odgovara: "Ja bih to prepustio policiji. Moja stranka ni na koji način ne bi željela optužiti policiju za bilo što, možda je došlo do propusta kod određenih ljudi, ali policiju u cjelini - ne." Dodaje i da bi policiji prepustio da utvrdi je li bilo propusta.

Pročitajte više