Ove vikendice u blizini Zagreba možete kupiti s budžetom od samo 30 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

NEKRETNINE po pristupačnoj cijeni koje nisu previše udaljene od glavnog grada na Index Oglasima su uvijek posebno popularne. Trenutno se na našem oglasniku prodaje više od 30 tisuća kuća, a više od 3 i pol tisuće nalazi ih se u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

U ovom članku smo se fokusirali upravo na takve oglase i izdvojili pet najpovoljnijih ponuda. Ove nekretnine u Zagrebačkoj županiji možete kupiti s budžetom od tek 30 tisuća eura! 

Drvena vikendica u Banjem Selu 

Lijepo održavana, simpatična drvena vikendica nalazi se kod Svetog Ivana Zeline u mjestu Banje Selo. Izgrađena je 1892. godine i u potpunosti je drvena, a sastoji se od prizemlja i potkrovlja. Velika je 63 metra kvadratna i dolazi sa zemljištem površine 1385 m2. Lokacija je jako mirna, prepuna zelenila i lijepih pejzaža, a cijena iznosi 30 tisuća eura.

Kvalitetna vikendica u Prekvršju 

Ova lijepa i kvalitetna vikendica u Prekvršju ima 55 kvadrata i može se koristiti i za život. U potpunosti je dovršena, a sagrađena je klasičnom gradnjom na parceli od 388 četvornih metara. Sastoji se od prizemlja i potkrovlja, a pored kuće se nalaze spremište za alat, ostave i wc. Prodaje se za 25 tisuća eura. 

Vikendica u općini Kravarsko 

U općini Kravarsko, u središnjem dijelu Vukomeričkih gorica, smjestila se ova vikendica površine 80 metara kvadratnih. Ako volite mir, tišinu, zelenilo te čist i svjež zrak, ova vikendica može postati vaše novo mjesto za odmor ili stanovanje. Prodaje se za 23 tisuće eura, od Velike Gorice je udaljena 20 kilometara, a od samog centra Kravarskog samo 2 i pol kilometra.  

Vikendica na Bunjaku 

Ova povoljna vikendica od 56 m2 nalazi se u prekrasnom prirodnom okruženju, smještena je na blagoj padini i izgleda jako zanimljivo. Okruženje čine većinom vikendice i prekrasna priroda, no ima i stalnih stanovnika. Vaša može biti za 19 tisuća eura.

Vikend kuća u mjestu Žumberak 

Vikend kuću koja se nalazi u Parku prirode Žumberak možete kupiti već za 17 tisuća eura! Idealna je za miran odmor u netaknutoj prirodi gdje možete disati punim plućima, a može se jako dobro iskoristiti i za turizam. Kuća se sastoji od 12 m2 površine u prizemlju i 35 m2 potkrovlju, a površina okućnice iznosi 900 m2. Na samoj parceli postoje izvor pitke vode i malo jezerce. 

Pročitajte više