Ovo je plan za proslavu svetog Duje u Splitu

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

U ORGANIZACIJI gradske turističke zajednice i Fabrique Puba Splićani će u četvrtak na blagdan svoga grada unatoč pandemiji i zabrani većeg okupljanja imati Balkon feštu sv. Duje u kojoj će ih zabavljati Marko Pecotić i bend.

Direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić je objasnila kako žele da, iako smo fizički razdvojeni to bude jedinstvena razglednica iz Splita na dan proslave Sudamje. Pozvala je sve sugrađane da iziđu na prozore i balkone, da pokažu da su mali grad velikog srca, a nakon zajedničke razglednice da uživaju ispred malih ekrana u jedinstvenom koncertu Petra Graše na praznom Peristilu. 

"Vođeni porukom zajedništva kampanje #TogetherInSplit htjeli smo našim gostima i sugrađanima zahvaliti na dugogodišnjoj podršci i sve trenutke zabave i prijateljstva koje smo proveli u Fabrique pubu. Posebno zahvaljujemo Marku Pecotiću Peci i njegovom bandu, tvrtki Apodos na ustupanju panoramskog autobusa, fotografu i snimatelju Ranku Pupiću iz Studia Smile i njegovoj vrijednoj ekipi koja će snimiti reakcije s vaših balkon, i Turističkoj zajednici grada Splita", kazala je Vukšić.

Polazak pokretne pozornice je u četvrtak, 7. svibnja u 18 sati s taksi stajališta pokraj Turističke palače na Rivi.

Plan zaustavljanja pokretne pozornice po lokacijama je Bačvice - Firule stanica taxi- Križine bus stanica- Mertojak (Elektrodalmacija)- Kila- Pujanke- Kampus- Vukovarska- Kacunar- Kman- Brda- Dubrovačka- Kazalište – Skalice- Stari plac- Krom- Lazarica- Poljud- Sv. Frane.

Pročitajte više