Ovo je ubojica transrodne djevojke (18) u Srbiji. Bili su u vezi godinu dana

Foto: Društvene mreže

Ognjen D. (33) uhićen je zbog ubojstva 18-godišnje Noe Milivojev, transrodne tiktokerice za kojom se tragalo 20 dana, javlja Nova.rs. Dijelovi tijela djevojke pronađeni su jučer popodne u stanu u Beogradu.

Nou se smatralo nestalom od 17. lipnja, kada se posljednji put čula s roditeljima te im je rekla da ide dečku u Beograd. On je tvrdio da nikad nije došla do njega. Kada je djevojka nestala, Ognjen D. je ispitan u sklopu istrage.

Sada je osumnjičen za teško ubojstvo. Raskomadani dijelovi tijela tiktokerice pronađeni su u vrećama i kantama. Noa je na TikToku imala 14 tisuća pratitelja, a zadnju je snimku objavila netom prije nestanka.

Majka ubijene: Tukao je moju Nou, on je psihopat

Majka ubijene tiktokerice Bova Milivojev rekla je za Blic da je obitelj znala da je Noa s Ognjenom u vezi te da su bili protiv toga. 

"On je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dijete koje ne bi mrava zgazilo. Dobro dijete, završila školu, nikom nikad nije naudila", rekla je majka za Blic.

Kaže da je čula da je Ognjen D. davao Noi neke lijekove i droge. "Mi nismo bili za njihovu vezu jer je on manijak i psihopat. Moje dijete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu", kazala je majke ubijene djevojke.

Pročitajte više