Ovo je WC kroz koji je pobjegao srpski kriminalac, evo kako je to točno napravio

UHIĆEN je zatvorenik koji je pobjegao iz Remetinca.

Odbjegli krijumčar ljudima, inače državljanin Srbije, uhićen je sinoć u zagrebačkom naselju Volovčica.

Oko 20.50 zagrebački policajci pronašli su ga na Borongajskoj ulici u Zagrebu, uhitili te će biti prepraćen u zatvor u Zagrebu, objavila je nešto prije 22 sata zagrebačka policija.

Zatvorenik iz Remetinca jučer ujutro je pobjegao iz bolnice Sestara milosrdnica, kamo je doveden na medicinsku obradu.

Riječ je o 32-godišnjem Srbinu Ivanu Đorđeviću koji je bio nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora na Općinskom sudu u Novom Zagrebu zbog krijumčarenja ljudi.

Prema neslužbenim informacijama, on je u zatvoru progutao bateriju, zbog čega mu je pružena liječnička intervencija na Hitnoj u Vinogradskoj bolnici.

Nevjerojatan propust pravosudnih policajaca

Đorđević je tražio da ide na WC, što su mu pravosudni policajci i odobrili, i to u više navrata. Posljednji odlazak zatvorenika na WC završio je bijegom.

Kamere RTL Direkta bile su u WC-u uz pomoć kojeg je Đorđević pobjegao. WC nema prozora i to je vjerojatno prevarilo policajce. Naime, iako nema prozora, u WC-u se nalazi oko dva metra visok zid. Taj zid nije spojen sa stropom te se preko njega može popeti. S druge strane zida je mala prostorija, neka vrsta spremišta.

U tom spremištu postoji mali prozorčić. Kako se i spremište i WC nalaze u prizemlju Đorđeviću, kad je prešao u spremište, nije bio nikakav problem izaći i pobjeći.

Dok su policajci shvatili što se događa, on je već bio negdje na zagrebačkim ulicama. No nije daleko došao, sinoć je uhićen.

Pročitajte više