Ovo je zajednička fotografija obitelji Đokić i osumnjičenog za ubojstvo, cure detalji

Foto: Telegraf/Facebook

SINOĆ je u Srbiji priveden osumnjičeni za ubojstvo tročlane obitelji Đokić.

 

Kako javljaju srpski mediji, uhićen je Goran Džonić, bratić ubijenog vlasnika mjenjačnice Gorana Đokića.

Osumnjičeni ubojica i žrtve su bili vrlo bliski i znali su se cijelog života te nikad nisu imali međusobnih problema. Živio je nedaleko od obitelji Đokić, samo četiri kuće dalje.

Osumnjičeni rođak je saslušan u policiji, a kako je objavio Blic, za monstruozan je zločin okrivio svoju dvojicu sinova. Obojica sinova, kao i supruga osumnjičenog, ispitani su i svi su prošli poligrafsko testiranje.

Goran Đokić u njega imao veliko povjerenje

Goran Đokić, kako se pisalo neposredno nakon ubojstva, bio je dosta sumnjičav čovjek. Tada se pisalo kako je uvijek pazio da mu je automobil negdje u vidnom polju, a govorilo se i da je uvijek u automobilu držao veće količine novca.

Kako piše Blic, Đokić je imao veliko povjerenje upravo u Džonića, koji mu je ponekad prao automobil. Oni su se i privatno družili, znalo ih se vidjeti u kafiću.

Poznanik kaže da je bio zao i razmažen

Susjedi koji su poznavali osumnjičenog kažu da je bio "drugačiji".

"Roditelji su mu radili u inozemstvu, tamo su i penziju dočekali, u njihovoj kući je uvijek bilo puno novca. Goran je bio razmažen, naviknut da ima para kao blata i sve je u životu završavao novcem. Imao je uvijek najbolje motocikle i automobile. Nije podnosio poraz niti da bude drugi... Mislim da je to razlog što nije volio bratića koji je postajao sve imućniji", kaže za Telegraf jedan poznanik.

"Njegovi kolege i prijatelji su ga smatrali veoma lošim čovjekom, a i ja isto. Nizak je rastom, ali veoma nezgodan, prgav i osvetoljubiv. Radio je kao vatrogasac, a pred kraj karijere postao je zapovjednik vatrogasne jedinice u Aleksincu. Te njegove osobine posebno su se pokazale kada je postao šef, podređeni su imali mnogo problema s njim. Otišao je u invalidsku penziju, koliko je meni poznato kao psihički bolesnik, ali mislim da to nije, da je izmislio neku dijagnozu da bi se umirovio", priča izvor za Telegraf.

Detalj koji je mogao odati osumnjičenog - naglo je vratio dug

Tijekom jutra stiže još novih detalja.

Kako piše Nova.rs, Džonić je postao sumnjiv jer je nedugo nakon zločina jednom rođaku vratio dug od osam tisuća eura.

Osumnjičeni i ubijena obitelj imaju zajedničku fotografiju. Telegraf je objavio fotografiju s proslave rođendana unuke Gorana Džonića.

Pročitajte više