Ovo su ubojice Bebe P.!

JEDNA od najstrože čuvanih tajni - identitet zlostavljača i ubojica britanske Bebe P., konačno je otkriven. Malenog dječaka Petera Connellyja zlostavljali su njegova 28-godišnja majka Tracey Connelly, koja je osuđena na pet godina zatvora, i njen 32-godišnji dečko Steven Barker, koji je osuđen na 12 godina zatvora.

Identitet para i njihove fotografije objavljeni su nakon što je u ponedjeljak u ponoć istekla sudska zabrana za iznošenje tog podatka u javnosti. Otkriveno je i kako je Peter imao četvero braće i sestara, koji su smješteni u udomiteljskim obiteljima.

Podsjetimo, 17-mjesečni dječak, kojega britanski mediji zovu Beba P., umro je 2007. godine u londonskoj četvrti Haringey nakon što ga je premlatio majčin dečko. Iako su socijalni radnici ukupno 60 puta posjetili dom ubijenog djeteta, vratili su ga na skrb majci i tako nisu uspjeli spriječiti daljnje zlostavljanje.

Na suđenju njegovoj 27-godišnjoj majci i njenom 32-godišnjem dečku su izneseni stravični detalji mučenja: Bebi P. su nokti na rukama i nogama iščupani kliještima, jagodice prstiju su mu izrezane, iščupano mu je uho, kralježnica i rebra su mu slomljeni, a od uguravanja boce u usta je zadobio porezotine na usnicama.

Pročitajte više