Ovoj vili na Visu terasa je doslovno u moru, u oglasu piše da ima "privatnu plažu"

Foto: Booking

JOŠ jedan od brojnih primjera devastacije hrvatske obale je Villa Kati u Visu, piše Morski

Naime, uredno se iznajmljuje na cijelom nizu oglašivačkih platformi za najam luksuznih nekretnina. Vila se nalazi u Visu, na adresi ulica Vladimira Nazora 47, a zanimljivo je da se jedini javno dostupan broj telefona povezan s ovom adresom nalazi u Nizozemskoj. 

> Imate li slične primjere (ili ovakve ili betonizacije hrvatske obale) šaljite nam na mail desk@index.hr ili u inbox naše Facebook stranice

Terasa doslovno završava u moru, a tjedni najam u špici sezone ide i do 10.500 eura. 

"Čitava vila potpuno je obnovljena u 2017. Ukupno, vila ima 9 prostranih i klimatiziranih dvokrevetnih spavaćih soba s prekrasnim pogledom na more, 7 kupaonica i može primiti do 18 gostiju. Svaka jedinica ima veliku terasu s panoramskim pogledom na more idealnu za uživanje u sunčanju i blagovanju, dok najveća terasa ima izravan ulaz u more i mogućnost veza za dvije jahte", piše u jednom od oglasa. 

"Privatna plaža"

Također, isti objekt se oglašava pod dva imena - Seafront Villa KATI i Villa Sunset Water. 

U opisu vile se također navodi kako je kuća obložena istom vrstom kamena kao i Bijela kuća u Washingtonu.

"Četiri kata Vile potpuno su obnovljena 2017. godine nakon izgradnje 2000. Postoje 4 izvrsna apartmana integrirana u jednu Vilu, zadržavajući privatnost svakog dijela. Svaka spavaća soba ima prekrasan pogled na more, a svaki apartman ima veliku terasu s pogledom na more za uživanje u sunčanju i objedovanju na otvorenom. Potpuno opremljeni apartmani s udobnim krevetima i klimom poslužit će vam kao privremeni dom u srcu antičkog dijela Visa. Vila Sunset Water ima 540 m² prekrasnog unutarnjeg prostora i 310 m² terasa s pogledom na more, uključujući 225 m² privatne terase / plaže koja se proteže sve do mora omogućavajući izravan ulaz u more preko stepenica za plivanje i mogućnost do vezova za dvije jahte", stoji u opisu. 

>> Provjerili smo koliko je na Bookingu onih s "privatnim plažama"

Vrijedi podsjetiti da prema zakonu Republike Hrvatske koncept "privatne plaže" ne postoji. Ipak, u ovom oglasu se ipak govori o privatnoj plaži i tako se turiste dovodi u zabludu. 

Pročitajte više