Ozlijeđeni radnik u tunelu Mala Kapela operiran i oporavlja se u ogulinskoj bolnici

RADNIK Zdravko Feletar, koji je jučer u desnoj cijevi tunela Mala Kapela kod mjesta Modruša ozlijeđen na radu, dobro se oporavlja u ogulinskoj Općoj bolnici, a očevid koji je jučer počeo nastavit će se sutra i u utorak, rekao je inspektor zaštite na radu Ivica Jonjić.

Radniku talijanske tvrtke "Coopcostruttori", podržnice u Zagrebu, teško je ozlijeđeno lijevo stopalo dok je radio na metalnoj oplati pasice tunela.

Karlovačka Policijska uprava priopćila je danas da se radnik, dok je pridržavao rukama lijevak iz mješalice za beton, poskliznuo i da mu je mješalica prikliještila lijevo stopalo o metalnu oplatu pasice.

Kirurg Hasan Nagi iz ogulinske Opće bolnice rekao je da je Feletar zbog vanjskog prijeloma četvrtog prsta lijeve noge operiran i da se liječi na Ortopedskom odjelu.

Ivica Jonjić, državni inspektor zaštite na radu koji je bio na očevidu, zatražio je tehnički pregled mješalice, posebice sustava kočenja, kako bi se utvrdilo je li bilo propusta u zaštiti na radu ili je ozljeda samo splet nesretnih okolnosti.

Očevid će se nastaviti sutra kako bi se utvrdilo i je li bilo propusta i osobne odgovornosti osoba na gradilištu.

Pročitajte više