Pedofil koji je slikan kako ljubi sedmašicu u Vranju progovorio: "Volim je i kad-tad ću je oženiti"

Foto: Facebook

NAKON što je prije četiri dana u Vranju uhićen 37-godišnji pedofil Nenad Stevanović, koji je fotografiran kako ljubi učenicu sedmog razreda Nataliju S. ispred OŠ "Radoje Domanović",o svemu je za srpski Kurir progovorila i majka djevojčice, koja je kazala da je i ranije prijavljivala tog muškarca.

> FOTO Pedofil 20 minuta ljubio sedmašicu pred školom u Vranju, uhićen nakon što su ga slikali

"S Nenadom se upoznala preko Facebooka. Otišla je kod tetke, muževe sestre, a nije se vratila kući jer ju je Nenad odveo u Vranjsku Banju i htio se oženiti njom. Sve je to spriječila policija nakon moje prijave i ja sam se nadala da će pedofil tada biti zatvoren. Da sam zakon, ja bih ga vješala", rekla je.

Međutim, tužiteljstvo je donijelo odluku za nepokretanjem kaznenog postupka jer je djevojčica svojevoljno krenula za Stevanovićem.

Kupuje joj poklone

"Ona je dijete, džabe joj pričaš kad je on zavodi ispred škole. Srećom, oni nisu bili zajedno. Ona je obećala da se neće više nikada vidjeti s njim, ali… Zvao me je oslovljavajući me sa "nano" da ga navodno opravdam kod policije da ga ne zatvore. On joj kupuje poklone, od igračaka do parfema. I prijateljice su joj govorile i sve je prihvaćala dok se on ne pojavi", dodala je, navodeći kako je ponovo prijavila pedofila kad se kći u ponedjeljak pokušala otrovati

"Uplašila se da će nas Nenad ubiti, kako joj je prijetio. Popila je nekoliko tableta. I mene je, vjerujte, strah tog manijaka, strah me je izaći do trgovine. Što sam ja prebrodila i koliko sam suza prolila, samo moja duša zna. Nemam više suza za plakanje i ne znam šta da radim. On je bolestan čovjek, i to pokazuju poruke koje šalje djetetu. Sada je drugo vrijeme i društvene mreže utječu na djecu, mijenjaju ih nagore", govori majka.

Na prijedlog tužitelja, sudac je Stevanoviću iz Krive Feje odredio pritvor do 30 dana. Pedofil je saslušan u subotu, kada je navodno kazao pred tužiteljem da se on i djevojčica vole i da će je kad-tad oženiti.

"Još ljetos sam spremio kumove, starog svata i neću odustati od Natalije. Ako baš moram, sačekat ću da završi osnovnu školu", rekao je na saslušanju.

Pročitajte više