Pedofilu iz Lekenika četiri godine zatvora zbog silovanja šestogodišnje djevojčice

DVADESETČETVEROGODIŠNJI Mario Palaić iz Lekenika osuđen je na četiri godine zatvora zbog pedofilije. Županijski sud u Sisku osudio ga je zbog spolnog odnosa koji je 25. kolovoza prošle godine imao sa šestogodišnjom djevojčicom.

Sud je utvrdio da je Palaić boravio kod rođaka u općini Lekenik, gdje je za novac radio razne poslove. Tamo je upoznao svoju šestogodišnju žrtvu, s kojom je 25. kolovoza 2009. ostao sam u jednoj prostoriji u blizini kuće u kojoj je obitavao.

Zapomaganje i plač djevojčice čuli su susjedi te je ona izašla van nakon što su je počeli dozivati. Ispričala im je da ju je Palaić dirao te je odmah pozvana policija. Djevojčicu su pregledali u bolnici i pronašli znakove nasilja na unutarnjoj strani bedra.

Palaića je sud također poslao na odvikavanje od alkohola, a do pravomoćnosti presude ostat će u pritvoru kako se ne bi vratio starim navikama. Naime, iako ima tek 24 godine, Palaićev policijski dosje je podeblji, a u njemu se nalaze napad sjekirom na oca i napad nožem na prijatelja.

Pročitajte više