Pekar u Sarajevu ulovio gluhonijemog autolimara sa ženom i ubio ga

Ne radi se o točnom mjestu zločina Screenshot: YouTube

PEKAR Kemal T. prekjučer je iz vatrenog oružja ubio susjeda i autolimara zvanog Braco nakon što ga je zatekao sa svojom suprugom Amelom M. u kući u Ulici sastavci u naselju Otes na sarajevskoj Ilidži, piše Dnevni Avaz.

Izvor blizak istrazi otkrio je za Avaz da su susjedi prekjučer oko 17 sati čuli najmanje 15 hitaca te da su isprva mislili da je riječ o petardama.

Tada je Kemal T. presudio Braci koji je, kako je na mjestu događaja ispričalo više susjeda, bio u ljubavnoj vezi s Amelom M., što su vješto krili sve do kobnog susreta.

"Kemo je obično radio navečer i tada ga nije bilo kod kuće. Zašto se vratio, to nitko ne zna, ali ih je zatekao i uradio to što je uradio", kaže susjed bračnog para.

Ubijeni Braco je neposredno prije zločina svratio u lokalnu trgovinu i kupio tri piva te cigarete.

Želio sve prikazati kao samoubojstvo?

Kemal T., shvativši što je napravio, navodno je skovao plan te je supruzi rekao da sve insceniraju kao da je riječ o samoubojstvu.

Zločin koji se dogodio oko 17 sati, prijavili su nekoliko sati poslije. Vještaku medicinske struke upravo je protok vremena pokazao da je smrt nastupila ranije, nakon čega se klupko počelo odmotavati.

"Iskusnim inspektorima, naravno, bilo je čudno zašto bi netko došao u tuđu kuću da se ubije, ali i to što je ispaljeno više hitaca. Onaj tko hoće dići ruku na sebe, u 99 posto slučajeva presudi jednim hicem, a ovdje je ispaljeno mnogo više", kaže izvor za Dnevni Avaz.

Prema nepotvrđenim informacijama, tijelo ubijenog pronađeno je u hodniku kod vrata, što upućuje na to da se muškarac pokušao spasiti bijegom, ali nije uspio.

Suočeni s brojnim dokazima, supružnici su se slomili te sve priznali. Supruga terete za ubojstvo i nedozvoljeno držanje oružja, a suprugu za prikrivanje zločina.

Cijela obitelj je gluhonijema

Braco je sa suprugom živio u takozvanim socijalnim zgradama nedaleko od mjesta zločina, dok mu sin sa snahom i djecom te kći žive u kući prekoputa Kemala T.

Svi su, osim maloljetne djece njegovog sina, gluhonijemi. Braco je po zanimanju bio autolimar.

S druge strane, i supružnici Amela M. i Kemal T. imaju dvoje maloljetne djece.

"Eto, uništene su dvije obitelji. Što će ta djeca bez roditelja koji su sada u zatvoru? Što će Bracin sin i djeca koje je izdržavao ovaj vrijedni čovjek? Tuga velika i, eto, zbog gluposti čovjek je ostao bez glave", kaže izvor za Avaz.

Pročitajte više