Petrina za Index: Neko vrijeme neću davati izjave

Foto: FAH

JEDAN od čelnika MOST-a Stipe Petrina koji je za razliku od ostalih Mostovaca uvijek susretljiv i spreman dati izjavu, ovog puta nije želio ništa reći.

"Odlučio sam da neko vrijeme neću davati nikakve izjave", rekao nam je Petrina, a na upit je li mu to netko zabranio, odgovorio je: "Ma kakvi, kako bi meni netko mogao išta zabraniti".

Na pitanje zbog čega onda ne želi ništa govoriti kazao je kako se sam sebi zavjetovao da će neko vrijeme šutjeti, odnosno da neće biti nikakvih izjava za medije s njegove strane.

Podsjetimo kako je Božo Petrov posljednji istup Stipe Petrine prokomentirao kako je riječ o osebujnoj osobi.

Petrov: Petrina je osebujna osoba kad daje izjave

Naime, primoštenski načelnik i zastupnik Stipe Petrina izjavio je kako bi "75 posto ljudi radije išlo s koalicijom Hrvatska raste, a Božo Petrov to ne smije, i zato još nema odluke".

Petrov je potom ustvrdio kako je Stipe Petrina osebujan čovjek kada daje izjave.

"Što se tiče te izjave, on ju je u privatnom razgovoru demantirao i rekao je da će nazvati svog odvjetnika i dati demantij. Dakle, ta priča ne stoji", rekao je Petrov.

Zatim su se spominjale razne spekulacije da Petrina napušta MOST, što je demantirano sinoćnjim posjetom predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović koju je u ime MOST-a posjetio Petrov zajedno sa Podolnjakom, Lovrinovićem i Petrinom.

MOST odbio odgovoriti osjećaju li se prozvanima od strane predsjednice

Jesu li tada dogovorili da Petrina više neće davati izjave, nije nam poznato.

Međutim, ono što je zanimljivo da nam u MOST-u danas tijekom cijelog dana nitko nije želio odgovoriti na pitanje osjećaju li se prozvanima od strane predsjednice.

Podsjetimo kako je ona sinoć nakon konzultacija sa svim strankama koje su ušle u Sabor sazvala prvu sjednicu novog saziva Sabora za 3. prosinca, poručivši kako je dosta bilo odugovlačenja.

Pročitajte više