Pijan cipelario ženu u Podravini dok je u rukama držao bebu. Sud ga kaznio sa 680 €

Nije fotografija s mjesta događaja Ilustracija: Edina Zuko/PIXSELL

Novčana kazna od 680 eura izrečena je na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici mladiću iz Podravine. On je osuđen zbog nasilja u obitelji, a žrtva je bila njegova maloljetna izvanbračna supruga, javlja Podravski.

Incident se dogodio u prosincu oko 14 sati u obiteljskoj kući kada je mladić pod utjecajem alkohola od 0.67 promila nasrnuo na partnericu. On je, stoji u presudi, u nazočnosti djeteta tada starog tek tri mjeseca, psihički i tjelesno napao izvanbračnu suprugu koju je vrijeđao govoreći joj da je kur*a. 

Djevojka je pokušala pobjeći od njega te izašla iz kuće na ulicu, no on je krenuo za njom. Sustigao ju je na ulici pred kućom i bacio na tlo te ju je divljački počeo cipelariti dok je ona ležala na podu. Dva puta ju je udario nogom u leđa i jednom rukom u glavu.

Nekoliko sati poslije prvog napada ponovno je nasrnuo na izvanbračnu partnericu te ju je dva puta udario nogom u koljeno te jednom rukom u lice. Tukao ju je dok je u naručju držao bebu, a kako stoji u presudi, takvo ponašanje kod njegove mlade izvanbračne partnerice izazvalo je uznemirenost i povrijedilo joj je dostojanstvo.
 

Pročitajte više