Pijani Kninjanin motornom pilom nasrnuo na maloljetnu djevojku

U ČETVRTAK je oko 17.15 sati, kod Golubića, na kninskom području, pijani mladić pokušao ubiti maloljetnu djevojku, izvijestila je policija.

Naime, 22-godišnji B. B. je na 17-godišnju djevojku nasrnuo motornom pilom. Srećom, pritom ju je samo lakše ozlijedio te joj je liječnička pomoć pružena u kninskoj Općoj bolnici.

Napao je jer je odbila njegovo udvaranje

Djevojku je mladić napao na livadi pokraj Knina, gdje je s prijateljicama bila na pikniku za Praznik rada. U jednom trenutku joj je prišao i počeo joj se udvarati, a udvaranje je ubrzo preraslo u grubosti i prijetnje upaljenom motornom pilom.

Kako javlja Glas Dalmacije, potom se na livadi odigrala scena iz horor filmova - prestravljena djevojka se dala u bijeg, a mladić je za s pilom trčao za njom. Kad je djevojka, spotaknuvši se, pala na tlo, on joj je prišao i zarezao je po nogama. Srećom, u tom trenutku je puknuo lanac pile, pa je mladić bio spriječen u daljnjem masakriranju djevojke.

S obzirom da je mladić, inače doseljenik iz BiH, od ranije poznat policiji po asocijalnom ponašanju, nasilju te remećenju javnog reda i mira, bio u potpunost neuračunljiv, policija ga je morala privesti uz upotrebu sile i sredstava za vezivanje. Uz kaznenu prijavu priveden je u istražni centar Županijskog suda u Šibeniku.

Prijetio joj i ranije

PU šibensko-kninska je izvijestila i kako je B. B. napadnutu 17-godišnjakinju poznavao od ranije te kako joj posljednja dva mjeseca, putem drugih osoba i SMS poruka, više puta prijetio, no ona to nije prijavila policiji.

Dodali su i kako se mladić na brutalan napad na djevojku odlučio zbog ljubomore i neostvarene ljubavne veze.

I.M.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više