Plenković nagovara Ličane da glasaju za HDZ: Evo koliko ćete novca dobiti...

Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

PREMIJERU Plenkoviću proteklih je dana i tjedana očito bila bitna samo Lika. Tko će pobijediti u nedjelju na izborima, njegov Kustić ili bivši HDZ-ovac Darko Milinović?

Više obećanja Ličanima svakako je mogao dati Plenković. A to je i učinio večeras na predizbornim skupu. Rekao im je koliko novca će im dati ako HDZ pobijedi na izborima.

"Gabrijela Žalac nije slučajno ovdje, ona za vas ima više od 900 milijuna kuna ugovorenih projekata!

Oleg Butković ima za vas 200 milijuna kuna ugovorenih projekata, a Tomo Medved jedinstvenim je zakonom o hrvatskim braniteljima, koji je prvi put u povijesti donijet upravo u mandatu naše vlade, svima osigurao zaslužena prava!

Radimo za Liku sa srcem, svjesni da je Lika srce Hrvatske.

Bez jake Like nema jake Hrvatske, kao što ni bez jake Hrvatske nema jake Like", Plenkovićeve su riječi s govornice gospićke dvorane nakon kojih je dobio veliki pljesak.

„Budimo snažni u nedjelju, pokažimo koja je to dominantna politička stranka zadnjih 30 godina u Hrvatskoj i koja je stranka budućnosti, stranka hrvatskoga razvoja i napretka", rekao je Plenković i obećao da će taj napredak u ovoj županiji ostvariti „svi zajedno“.

Uz riječi da su svi izbori važni i da su za HDZ test povjerenja, pozvao je birače da na nedjeljnim izborima za županijsku skupštinu pokažu to povjerenje, jer je ta pobjeda u Ličko-senjskoj županiji važna za „smjer razvoja gospodarstva, demografsku obnovu i gospodarenje prirodnim resursima kakve nema nitko u Hrvatskoj te je ocijenio da HDZ ima odgovoran kadar koji zna kako graditi Liku.

Nakon njegova govora uslijedio je pravi dernek.

Pročitajte više