Počinju prijemni na RIT Croatia: Najboljima stipendije od čak 12.600 eura

Foto: RIT

POČELE su prijave za prijemni ispit; ispit je besplatan, a sve što je potrebno je popuniti neobvezujući obrazac za prijavu najkasnije do 26. svibnja 2019. Najbolje kandidate očekuju stipendije od čak 12 600 eura! Više informacija nalazi se OVDJE.

Ako tražiš dinamičniji i efikasniji način studiranja, američki sistem ti donosi ono što ti treba

Pred učenicima četvrtog razreda srednje škole je period vremena u kojem treba donijeti važnu odluku o nastavku obrazovanja. RIT Croatia na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu provodi američke visokoobrazovne studije; fokus je na obrazovanju koje adekvatno priprema studente za tržište rada i buduće karijere. Uz specijalistička znanja svi naši studenti imaju i opće obrazovanje koje je sastavni dio američkog obrazovanja. U praksi to znači da, primjerice, IT student uz klasične IT predmete dobiva i predmete poput psihologije i filozofije. To će studentu omogućiti da bolje razumije i okruženje i potrebe tržišta. Kroz te predmete studenti razvijaju vještine poput kritičkog razmišljanja koje World Economic Forum svrstava među top vještine za poslove budućnosti.

Stekni relevantno radno iskustvo tijekom studija!

Sastavni dio studija je pomno osmišljen obvezan program stručne prakse koji omogućuje svakom studentu da stekne 4-7 mjeseci radnog iskustva tijekom studija. Praksa se uobičajeno stječe tijekom ljeta i to u područjima vezanim uz odabran studij: Međunarodno poslovanje, Informacijske tehnologije te Service Management.

POČINJU PRIJEMNI ISPITI: NAJBOLJE OČEKUJU STIPENDIJE OD ČAK 12 400 EURA!!!

Ispite je moguće polagati u terminu od 27. svibnja do  1. lipnja u više od 10 gradova u Hrvatskoj i regiji. Za najbolje kandidate pripremili smo vrlo vrijedne stipendije:

1 stipendija u iznosu od 12 600 EUR za najboljeg kandidata za studij INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE (Dubrovnik)

1 stipendija u iznosu od 12 600 EUR za najboljeg kandidata za studij INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE (Zagreb)

1 stipendija u iznosu od 12 600 EUR za najboljeg kandidata za studij MEĐUNARODNO POSLOVANJE (Zagreb)

1 stipendija u iznosu od 12 600 EUR za najboljeg kandidata za studij SERVICE MANAGEMENT (Dubrovnik)

ŠTO JE VAŽNO ZNATI ZA PRIJAVU NA PRIJEMNI ISPIT?

Prijemnom ispitu mogu pristupiti:

  • ovogodišnji maturanti,
  • kandidati koji su prijašnjih godina završili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje,
  • kandidati koji su srednjoškolsko obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske.
  • kandidati koji ostvarili pravo upisa na RIT Croatia kroz ranije upisne procese, ali ovi putem žele konkurirati za stipendiju.

Zanima te kako izgleda studirati kod nas? Pogledaj VIDEO.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite www.croatia.rit.edu

Pročitajte više