Pogledajte razbojnika kojeg ne može uhvatiti splitska policija!

SPLITSKA policija odlučila je objaviti najnovije fotografije pljačkaša, koji im već neko vrijeme zadaje gadne probleme. Snimljen je jučer u pljački Banke Splitsko-Dalmatinske u Prodajnom centru Koteks. Pripisuju mu i pljačku poslovnice Banco Popolare, moguće i poštanskog ureda u Ulici Kralja Zvonimira. Samo što još nisu sigurni. Možda jest, a možda i nije... Kakva katastrofa!

Prvo u pljačku, a onda na plažu

Pljačkaš se ni ovog puta nije potrudio posebno maskirati. Kapu je zamijenio šiltericom, a ostalo je sve više-manje isto. Naprosto je nevjerojatno kako mu ne mogu ući u trag, jer u pljačku ide kao na - plažu.

Sramota je tim veća jer je poslovnica Banco Popolare, opljačkana prošlog tjedna, ni stotinu metara udaljena od sjedišta splitske policije. 

Sprdačina od policije

Šteta što se povodom ovih kolosalnih neuspjeha u osnovnim radnjama policijskog zanata nije oglasio načelnik Ivica Tolušić. Taj je, čim je došao u Split, rekao da će riješiti sve neriješene slučajeve. I ubojstvo Ive Stipetića i nestanak Petra Gilića... Ni nakon pola godine te slučajeve nije riješio, što i ne čudi jer ne može uhvatiti ni razbojnika koji pravi sprdačinu od splitske policije...

Pročitajte više