Pogledajte red ispred zagrebačke policije za žurne putovnice, svi žele u Rusiju

Foto: Čitateljica Indexa

IZ ZAGREBAČKE policije jutros je stiglo priopćenje vezano za finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Naime, broj građana koji žele otputovati u Rusiju sve je veći i veći još otkako smo se plasirali u polufinale.

Čini se kako je taj broj porastao plasmanom u finale, a da će u Rusiji na finalnoj utakmici biti velik broj Hrvata govori i ovaj podatak.

Poseban interes građana za žurne putovnice

Naime, Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako će zbog ulaska Hrvatske nogometne reprezentacije u finale Svjetskog nogometnog prvenstva i velike zainteresiranosti građana za izradu žurnih putovnica iznimno raditi ovog petka i subote.

"Sektor upravnih i inspekcijskih poslova Policijske uprave zagrebačke (Zagreb, Petrinjska 30) iznimno će raditi u petak, 13. srpnja  od 7 do 17 sati i u subotu, 14. srpnja od 7 do 14 sati isključivo za izradu žurnih putovnica", izvijestili su iz policije.

Kako je navedeno na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova, u Policijskoj upravi zagrebačkoj putovnica izdana po žurnom postupku mora biti gotova do 48 sati od podnošenja zahtjeva, a taj postupak košta 550 kuna.

Na naslovnoj fotografiji članka koju nam je poslala čitateljica vidi se kakav je red bio ispred PU u Petrinjskoj u Zagrebu u 6:50 sati.

Pročitajte više