Policajac u Srbiji s četiri metka likvidirao žrtvu pa doživio tešku prometnu nesreću

NEPOZNATI muškarac u policijskoj odori s četiri hica iz pištolja ubio je 30-godišnjeg Željka Đedovića u centru Valjeva u Srbiji te nakon tog doživio tešku prometnu nesreću.

Đedović je ubijen preksinoć oko 23 sata, a njegov ubojica navodno je pripadnik beogradske policije, neslužbeno doznaje Press. Đedović je ubijen pored svojeg automobila marke Fiat brava, parkiranog u strogom centru Valjeva, nakon što se vraćao s treninga iz sportskog centra Partizan.

Njemu je dok je otključavao vozilo prišao maskirani ubojica te se s njim počeo svađati i naguravati. Prvi hitac koji je napadač ispalio prema Đedoviću pogodio je vrata Fiata, no ostala četiri su ga pogodila u glavu. Prema izjavama očevidaca, ubojica je nakon čina uletio u obližnji šahovski klub, kazao kako je ubio čovjeka te nakon toga sjeo u bijeli Golf karavan i pobjegao s mjesta događaja.

Press neslužbeno doznaje i kako je policija identificirala osobu koju se može povezati s ubojstvom u Valjevu ali da je ta osoba doživjela tešku prometnu nesreću kod Lajkovca te da se nalazi pod oružanom policijskom stražom u na Odjelu intenzivne njege u valjevačkoj bolnici. Navodno je riječ o beogradskom policajcu.

B.V.
Foto: Press

Pročitajte više