Policija i ronioci pretražili Bosut, i dalje nema traga Luki Rimcu

16-GODIŠNJI Luka Rimac iz Slakovaca posljednji je put viđen u noći sa subote na nedjelju, oko dva sata ujutro, u vinkovačkoj diskoteci Vanila, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Kako je izvijestila policija on je visine oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, smeđe gušće, kraće kose, kestenjastih očiju, a u trenutku posljednjeg viđenja bio je odjeven u plave starke, plavo sive teksas hlače, sivu majicu s kapuljačom, a kod sebe je imao osobnu iskaznicu.

Njegov nestanak prijavio je otac sinoć u večernjim satima, a policija moli građane da u slučaju svih korisnih saznanja koja bi doprinijele pronalasku mladića odmah izvijeste najbližu policijsku postaju ili dojave na telefon 192. Pomoć u potrazi prijatelji i obitelj zatražili su i putem Facebooka

Oko 18 sati obustavljena potraga

Policija je uz pomoć ronilaca oko 18 sati završila pretragu rijeke Bosut u centru Vinkovaca i nije naišla ni na kakav trag koji bi je doveo do 16-godišnjeg Luke Rimca. "Nije pronađeno ništa što bismo mogli povezati s nestankom Luke Rimca. Potraga se nastavlja, zbog smanjene vidljivosti tijekom noći bit će nešto teže", rekao nam je glasnogovornik PU vukovarsko srijemske Luka Barunčić.

Policija je obavila razgovor s prijateljima koji su u subotu navečer bili s nestalim. Navode da im se požalio na mučninu i potom, oko dva sata ujutro, napustio klub. Policija ga je pokušala locirati i preko signala mobitela, no nije uspjela, pa sumnja da je mobitel možda negdje u vodi. I dalje se pozivaju svi koji imaju bilo kakvu korisnu infrormaciju o nestalom mladiću da se javi policiji.

Pročitajte više