Policija istražuje uglednog zadarskog HDZ-ovca: Bivšu djevojku zatočio i maltretirao?

Screenshot: YouTube/ Zadar Danas, RTL

ZADARSKA policija nad 59-godišnjakom vrši kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje djela oduzimanja slobode 32-godišnjakinji, rekao je policijski glasnogovornik Elis Žodan, prenosi Antena Zadar.

Iako u suhoparnom izvješću nema imena, Antena Zadar doznaje da se radi o Željku Šoši, zapovjedniku zadarskih vatrogasaca i istaknutom HDZ-ovcu koji je odradio nekoliko mandata u Županijskoj skupštini, gdje je i sada vijećnik. Osim toga, Šoša je bio i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a. Ovo je drugi veliki skandal u zadarskom HDZ-u u kratkom vremenu. Podsjetimo, prije nekoliko dana dvojica uglednih HDZ-ovaca zvjerski su se potukli između sebe, a tučnjavu nije uspio smiriti ni Božidar Kalmeta koji je bio u društvu sukobljenih.

Iako se za sada ne zna cijeli slučaj vezan uz policijsku intervenciju u slučaju Željka Šoše, on je M.K. navodno zaključalo i tako je protupravno lišio slobode.

M.K. je Šošu policiji prijavila u ponedjeljak nakon čega je on završio na kriminalističkom istraživanu koje i dalje traje.

Tridesetdvogodišnjakinja je navodno bila u dugogodišnjoj vezi s Šošom, a problemi su počeli kad je veza pukla. Šoša se s tim nije mogao pomiriti pa ju je počeo opsjedati da bi sve kulminiralo spomenutim događajem kad ju je zaključao u svoju kancelariju.

Do Šošine izjave nismo uspjeli doći.

Pročitajte više