Policija kod Zadranke (39) pronašla oko 330 grama heroina

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

ZADARSKA policija je kazneno prijavila 39-godišnju ženu kod koje je pronađeno oko 330 grama heroina i predala je pritvorskom nadzorniku, priopćeno je u ponedjeljak iz Policijske uprave zadarske.

Policija je u sklopu kriminalističke istrage izvršila pretragu doma koji koristi 39-godišnjakinja, pri čemu je od nje oduzeto oko 332.9 grama droge heroin pakirane u dva pojedinačna pakiranja, oko 3.8 grama marihuane i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Nakon dovršene istrage 39-godišnjakinja je osumnjičena za  proizvodnju i promet drogama te je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Heroin pronašli i državljaninu BiH 

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU zadarske proveli su i kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine kojeg se također sumnjiči za proizvodnju i promet drogama.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađeno i oduzeto oko 56.4 grama heroina i PVC vrećica u kojoj se nalazilo oko 22.9 grama sumnjive praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 58-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku zadarske PU.

Pročitajte više