Pompozno najavljivan Bandićev projekt "Ljeto na Savi" opet odgođen. Do daljnjega

Foto: Borna Filic/PIXSELL

POMPOZNO najavljivan Bandićev projekt "Ljeto na Savi" opet je odgođen, i to do daljnjega.

Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada objavio je na Facebooku da se službeno otvorenje manifestacije odgađa do daljnjega.

"‼️‼️VAŽNA OBAVIJEST‼️‼️ Službeno otvorenje manifestacije "Ljeto na Savi" odgađa se do daljnjeg. Uskoro više informacija!

Zahvaljujemo na razumijevanju,
Vaš Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada", napisali su.

Podsjetimo, na obali rijeke Save najavljivano je postavljanje montažnih kafića, ali i kino na otvorenom, igrališta, pješačko-biciklističke staze, sportski tereni, sunčališta, plaže s nasipanim pijeskom te brojni drugi sadržaji osmišljeni kao dio projekta "Aktivnosti na Savi".

"Na pet će lokacija s obje obale Save biti smješteni privremeni montažni objekti među kojima su sustav za prikazivanje filmova, višenamjenski paviljoni, sunčališta i bazeni. Pri oblikovanju takvog urbanog krajolika grada poštujemo zeleni pojas inundacije, ali se brinemo i o suvremenim potrebama građana. Međusobno umreženi javni prostori stavljaju se u funkciju višenamjenskog korištenja različitih društvenih skupina. Uređene prostore uz Savu građani će moći koristiti već ovo ljeto", najavljivala je Sanja Jerković, pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada još u travnju.

Projekt "Aktivnosti na Savi" trebao bi trajati sve do jeseni. A kada će biti službeno otvoren, još nije poznato.

Pročitajte više