Populist Farage pozvao pičkohvatača Trumpa u goste: "Porazgovaraj s Theresom, ali nemoj je hvatati"

Foto: FAH

ŠEF UKIP-a, britanske populističke stranke koja je bila na čelu kampanje za Brexit, odlučio je dati par savjeta novoizabranom predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu prije nego što Trump posjeti birtansku premijerku Theresu May.

U intervjuu za Talksport Radio, Farage se našalio: "Evo, sad ću postati diplomat. (Trump,) dođi i pročaskaj s Theresom - ali zaboga, nemoj je dirati", rekao je.

"Uhvati ih za pičku"

Farage se u komentaru referira na skandal od prije nekoliko tjedana, kada se u američkoj javnosti pojavila snimka Trumpa iz 2005. godine, na kojoj se Trump hvali kako on ženama može raditi što god želi.

"Dozvole ti da radiš što god želiš. Uhvatiš ih za pičku", može se čuti na snimci koju je objavio Washington Post, a na kojoj Trump govori o glumici u sapunicama Arianne Zucker.

"Automatski me privlači ljepota, samo ih počnem ljubiti. To je kao magnet. Samo poljubim. Uopće ne čekam. Kad si zvijezda, onda ti to dozvole. Možeš im napraviti što želiš. Uhvatiti ih za pičku. Što god želiš", čuje se kako Trump govori.

Podsjetimo, jučer se pojavila informacija kako Farage razmišlja o angažmanu u Bijeloj kući.

Farage želi biti Trumpov ambasador u EU-u

Farage je radio kao konzultant za Trumpovu kampanju kroz zadnjih nekoliko mjeseci te je čak držao i govore u SAD-u, bodreći Trumpa.

"Ovi izbori su veoma jednostavni - kao Brexit. Želite li promjenu, ili želite da sve bude isto kao i do sada? To je srž svega", poručio je za ITV.

"Kad bi mi Trump ponudio posao, rado bih bio njegov ambasador u Europskoj uniji. Mislim da bih to sjajno radio", dodao je.

Pročitajte više