Poslovnice Zagrebačke banke rade skraćeno, neke su zatvorene. Evo koje

Foto: FAH

ZAGREBAČKA banka (Zaba) izvijestila je da će od danas poslovnice raditi skraćeno, dok su neke privremeno zatvorene, pri čemu klijentima predlažu da poslovnice posjećuju samo u slučaju nužde te da koriste usluge internetskog bankarstva i bankomate.

"Zagrebačka banka aktivno radi na tome da osigura funkcioniranje svih bankarskih usluga putem digitalnih kanala. Naši klijenti mogu dobiti sve relevantne podatke o proizvodima i uslugama te obaviti sve glavne bankarske usluge na jednostavan, brz i siguran način putem naših digitalnih kanala: m-zabe, e-zabe, e- poslovnice te 24 satne zone (uplatno-isplatni bankomati, dnevno-noćni trezori i uređaji za zaprimanje naloga)", priopćili su iz Zabe.

Klijentima savjetuju da poslovnice posjećuju samo u slučaju nužde, a one koji to ipak učine mole da poštuju preporučenu udaljenost između bankara i klijenta te između klijenata međusobno. 

Kao preventivnu mjeru Zaba je sve poslovnice, centre te ostala radna mjesta opskrbila setovima za zaštitu koji sadrže maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva, napominje se.

Listu poslovnica s njihovim radnim vremenima može se pronaći na internetskim stranicama banke https://www.zaba.hr/home/o-nama/obavijest-o-privremenim-radnim-vremenima-poslovnica, a za savjetodavne usluge i informacije o poslovanju banke povezanom s koronavirusom klijentima je dostupan i broj telefona 0800 0024.

Pročitajte više