"Poštovani suče, ja sam monstrum koji je radi osvete ljubavnici ubio njenog sina"

"JA sam monstrum koji je ubio 13-godišnje dijete da bih se osvetio majci dječaka koju sam volio. Ne sjećam se da sam planirao ubojstvo, samo znam da sam ga više puta udario po glavi. Kajem se", kazao je hladnokrvno 61-godišnji Milinko Kušić pred istražnim sucem u Užicu. Naime, njega se tereti da je ubio 13-godišnjeg Miroslava Bogdanovića iz Trešenjevice kod Arilja, sina svoje bivše ljubavnice Dragice Milivojević. 

Kako piše beogradski Pressonline, Kušić nije mogao precizno opisati detalje ubojstva pravdajući kako se ne može sjetiti svega, no priznao je ubojstvo riječima kako je iz automobila izvukao vojničku lopatu te počeo udarati dječaka po glavi. Nepoznato mu je koliko je puta udario dječaka, međutim istražnog suca dojmila se hladnokrvnost iskaza, jer je Kušić za cijelo vrijeme iskaza ostavljao dojam osobe kojoj je potpuno svejedno što je učinio.  

Supruga ne zna za ljubavnicu

Prema izvorima Pressa, Kušić se odlučio na ubojstvo kada je čuo da njegova bivša ljubavnica ima novog ljubavnika, a navodno ih je monstruozni ubojica našao zajedno u njenoj kući. Majka ubijenog djeteta, Dragica Milivojević, pokušavala je godinu dana raskinuti vezu s Kušićem, no ovaj nije prihvaćao kraj. Mještani Trešnjevice, gdje se dogodio zločin, još uvijek su šokirani ubojstvom, kao u Kušićevi sugrađani u Ivanjici.
 
Supruga ubojice, Gordana, koja je s njim bila u braku 30 godina, tvrdi kako je nikada nije maltretirao te da nije znala da ima ljubavnicu. Policija je u potkrovlju kuće ubojice pronašla i oproštajno pismo, a sumnja se kako je Milinko Kušić pokušao i samoubojstvo. Susjedi tvrde kako nikada nisu vidjeli da je ikada udario dijete, a iako im nisu jasni razlozi ubojstva, svi u glas kažu jedno: "Milinku ne treba suditi, treba ga ubiti kao psa", prenosi Pressonline.

I.Ć. 
Foto: Pressonline

Pročitajte više