Potpredsjednik HHO-a želi Danijelu Trbović maknuti s HRT-a, a s njim se slaže i Pauletić

Foto: Al Jazeera Balkans

POTPREDSJEDNIK HHO-a Igor Peternel putem Facebooka osvrnuo se na jučerašnju odjavu emisije BezVeze u kojoj je Danijela Trbović završila pozdravom "Hvaljen Isus".

"Trbovićka objavljuje stupidnu emisiju "Bez veze", i kaže: Dragi gledatelji, vidimo se na jesen. Hvaljen Isus".

Sumnjam Danijela da se vidimo! Hvaljen i tebi", napisao je na svom Facebooku Peternel, a njegova se objava očito svidjela i Robertu Pauletiću, zamjeniku ministra turizma s obzirom da ju je "lajkao".

Igor Peternel, potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora, u kojem figurira kao desna ruka osuđenog klevetnika Ivana Zvonimira Čička, zvijezda je hrvatske političke desnice.



U posljednje vrijeme Peternel se u medijima pojavljuje kao analitičar za širok spektar tema. Peternela otvoreno promovira glasnik HDZ-a portal direktno te četvrti program HTV-a gdje vrlo često gostuje kada treba braniti interese šatordžija, sugerirati da je Milan Bandić uhićen kako bi se politički fokus skrenuo s drugih tema, hvaliti Kolindu Grabar Kitarović, napadati lijevo nastrojene udruge, a nerijetko je pozivao i na rušenje bivše vlasti.

No, u medijskim je istupima Peternel puno suzdržaniji nego na Facebooku, gdje ima raširenu sljedbu i redovito se oglašava svojim razmišljanjima

Sa druge strane, objava se očito svidjela Robertu Pauletiću, zamjeniku ministra turizma čije je imenovanje početkom godine podiglo ogromnu buru u javnosti zbog njegovih spornih tekstova i izjava, pogotovo onom iz 2008. godine u kojem piše kako je napustio hotel jer su u njemu odsjeli srpski turisti.

 

 

Pročitajte više