Pravaši Bandiću poklonili toaletni papir: "Pišanje i sranje je uzdigao na višu razinu"

NAKON što su jučer podnijeli kaznenu prijavu protiv Milana Bandića, predstavnici vanparlamentarne stranke Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret (HP - HPP), danas su zagrebačkom gradonačelniku poklonili toaletni papir.

> Bandić zaradio kaznenu prijavu zbog ZET-ove kućice, paviljona na Tuškancu i WC-a

"Ovaj WC papir poklanjamo Milanu Bandiću zbog WC-a u Dupcu i Dubravi", stajalo je na prigodnoj "karti" veličine A4 koju su Hrvatski pravaši pričvrstili na vreću s deset rola toaletnog papira kojeg su poklonili Bandiću.

Jednak je poklon predan Bandićevom stranačkom šefu i predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću. Pravaši su na taj vrlo slikovit način htjeli upozoriti na organizirani kriminal u Zagrebu i pogodovanje Milanu Penavi, kumu Milana Bandića.

Hrvatski pravaški pokret jučer je Državnom odvjetništvu i USKOK-u podnio kaznenu prijavu protiv Bandića zbog gradnje dvaju izuzetno skupih WC-a, po jednog na okretištu tramvaja u Dubravi i Dupcu, a koje je grad platio nevjerojatnih 1,55 milijuna kuna.

"Dobro je, sve je u redu"

Predsjednik HP-HPP-a Dražen Keleminec nam je rekao da pravna država Bandiću ne može ništa jer je Bandić institucija, a Državno odvjetništvo, kaže Keleminec, "protiv institucija ne smije reagirati".

Vladimir Vicković, nositelj liste HP-HPP-a na lokalnim izborima, je rekao da je Milan Bandić "pišanje i sranje u zahodima od 1,55 milijuna kuna uzdigao na višu razinu".

Hrvatski pravaši su paket s toaletnim papirom Milanu Bandiću predali ispred zgrade Gradskog poglavarstva. Pri tom su mu kazali da žele da ga dobro iskoristi. Bandić je na to odgovorio "dobro je, sve je u redu".

Nakon toga se uputio u zgradu poglavarstva, a paket s toaletnim papirom je predao svom pomoćniku Stipi Zebi.

Pravaši su nakon toga otišli na Iblerov trg gdje su u sjedištu SDP-a "uhvatili" tajnicu Zorana Milanovića i predali joj jednak paket toaletnog papira. Poruka šefu SDP-a je i više nego jasna.

R.I.
Foto: Index (Arhiva)

Pročitajte više