Predsjednik Mesić primio izaslanstvo Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza

PREDSJEDNIK Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo Hrvatskoga ferijalnog i hostelskog saveza koje ga je izvijestilo o pripremama za turističku sezonu, priopćio je Ured predsjednika Republike.

Predstavnici Saveza razgovarali su s predsjednikom Mesićem o proširenju hostela i otvaranju hostela u Varaždinu, Osijeku, Splitu i Rijeci. Hostelima u Zagrebu, Zadru, Puli i Dubrovniku koristi se oko 10.000 članova u dobi od 14 do 26 godina.

Predsjednik Mesić podupro je rad te neprofitne nevladine udruge koja se bavi razvojem omladinskog turizma i drugim oblicima odmora i rekreacije mladih ljudi.

Izaslanstvo je zahvalilo predsjedniku Mesiću na pokroviteljstvu nad 50. obljetnicom rada i djelovanja HFHS-a, koja će svečano biti proslavljena u Zagrebu 24. listopada.

U izaslanstvu HFHS-a bili su predsjednik Lavoslav Torti, glavni direktor Tihomir Plejić i tajnik Dražen Gečević. Osim predsjednika Mesića na primanju je bio njegov savjetnik za kulturu i šport dr. Zdravko Jelenović, stoji na kraju priopćenja.

(Hina) pp mć

Pročitajte više